agenda
Oliebollenliefhebbers opgelet!
De lekkerste oliebollen koop of bestel je bij ...

Zaterdag 30 december 2023

Bakfiets oliebol S
Datum

Zaterdag 30 december 2023

Locatie

Op zaterdag 30 december a.s. kun je tussen 10.00uur  en 14.00 uur de bestelling afhalen of gewoon ook oliebollen kopen bij Het Hart, Jolinkweg 2 in Eefde

Ontvangst

NVT

Aanvang optreden - concert

NVT

Opmerking

Maak het jezelf gemakkelijk deze jaarwisseling en koop of bestel nu overheerlijke oliebollen van Concordia Eefde! De perfecte manier om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden! 

Je kunt al de oliebollen nu bestellen in wonze webshop en deze afhalen op zaterdag 30 december in Het Hart, Jolinkweg 2 in Eefde. Bezorgen kan ook. > DIRECT BESTELLEN

Verder komen wij op zaterdag 30 december ook gewoon bij je in de wijk (in Eefde) met onze bakfietsen. Hoe leuk is dat? Een duurzame en ecologisch verantwoorde manier, ook nog eens gezond voor onze muzikanten. > Klik hier voor locaties en tijden.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.