agenda
Ken je nog de liedjes van Toon Hermans en Wim Sonneveld? Of van Frans Halsema? Ze komen allemaal voorbij!
Hollandse Meesters In Concert

Zaterdag 3 december 2022

Webshop

https://www.concordiaeefde.nl/webshop/

Datum

Concertzaal de Buitensociëteit
Hanzehof | Coehoorsingel 1 in Zutphen

Locatie

vanaf 19.30 uur

Ontvangst

om 20.00 uur

Aanvang optreden - concert

Dit concert is een samenwerking met Martijn van Vuuren. Van Vuuren is zanger, presentator en percussionist en zal deze avond presenteren. 

De arrangementen voor het concert Hollandse meesters in concert zijn geschreven door arrangeur Emile Stoffels van StoffelsMusic arrangementen.

Opmerking

Op zaterdag 3 december 2022 geeft het Concordia Eefde weer een concert in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Het thema deze avond is Hollandse Meesters In Concert. een en ander wordt georganiseerd in samenwerking met Martijn van Vuuren.

De zaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kun je in de voorverkoop bestellen via onze website. 
- Kaarten in de voorverkoop 15,00 euro
- Kaarten aan de zaal 17,50 euro

Kaarten kunnen eenvoudig en snel besteld worden via deze website > zie bestelknop links. Ook kunt u kaarten kopen bij de volgende verkooppunten:
- Het Hart in Eefde
- COOP in Eefde
- Tuincentrum De Blaakhof in Eefde
- The Read Shop in Warnsveld

Voor de pauze zal het concertorkest van Concordia een aantal werken spelen passend binnen het thema van de avond. Ook zal pianoduo Blaak – de broers Martijn en Stefan – een optreden verzorgen met het quatre-mains spel. Na de pauze volgt het programma Hollandse Meesters In Concert. 

Die andere Hollandse Meesters
Bij Hollandse Meesters denken veel mensen aan Rembrand van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten maar ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen. Samen met het orkest zingt Martijn van Vuuren een selectie van bekende en minder bekende nummers van Toon Hermans tot Wim Sonneveld, en van Frans Halsema tot Annie M.G. Schmidt. Allemaal komen ze voorbij!

In beeld
Tijdens het concert zal op een groot scherm bij ieder nummer passende schilderijen worden getoond en verschijnen er geschilderde portretten van de uitvoerende artiesten. Daarnaast staan er "echte" Hollandse meesters op schildersezels ter decoratie. Tussendoor praat Martijn het interactieve programma op zijn eigen komische wijze aan elkaar. En … er natuurlijk mag meegezongen worden.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.