agenda
Sapdag & Meer rond boerderij ’t Valcke in Eefde
Muzikaal uurtje tijdens Sapdag

Zondag 17 september 2023

Sap 1
Datum

Zondag 17 september 2023

Locatie

Boerderij ’t Valcke

Ontvangst

nvt

Aanvang optreden - concert

van 11.00 uur tot 16.00 uur

Opmerking

Voor meer informatie: https://gorssel.nl/laatste-nieuws/nieuws/sapdag-meer-rond-t-valcke-in-eefde

Op zondag 17 september 2023 organiseert de Stichting IJssel­hoeven verschillende activiteiten tijdens het evenement ‘Sapdag & Meer’ op boerderij ’t Valcke in Eefde. Fruitboom­bezitters kunnen (na aanmelding) hun appels en peren laten persen, er zijn streek­producten te koop en er is nog veel meer te beleven. Muzikanten van Concordia zorgen voor een muzikale noot.

Stichting IJsselhoeven
Sapdag op ’t Valcke is een initiatief van de Stichting IJssel­hoeven. De stichting is in 2003 opgericht door een groep bewoners wie het verdwijnen van de karakteristieke IJssel­hoeven aan het hart gaat. De IJsselhoeven zijn grote beeld­bepalende boerderijen in de IJsselvallei, herkenbaar aan het dwars­geplaatste voorhuis (T-vorm) met vaak meerdere grote schuren erbij. Ze zijn gebouwd in de negentiende eeuw door welvarende graan­boeren en zijn de stille getuigen van het rijke verleden van de IJssel­vallei. 

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.