agenda
Septemberfeesten 'Reurle Neugt Oe'
Optocht Ruurlo

Zondag 10 september 2023

Reurle optocht
Datum

Zondag 10 september 2023

Locatie

Ruurlo

Ontvangst

nvt

Aanvang optreden - concert

13.30 uur

Opmerking

Voor meer informatie: https://www.oranjeverenigingruurlo.nl/septemberfeest-ruurlo/

Op zondag 10 september 2023 zullen muzikanten van Concordia Eefde weer spelen op onze muziekwagen tijdens de optocht in Ruurlo. Inmiddels een traditie: Concordia is al meer dan 50 jaar present tijdens deze Septemberfeesten. De optocht start om 13.30 uur.

Traditie hersteld
Een ruim zestig jaar oude traditie wordt dit jaar in oude luister hersteld: de allegorische optocht tijdens de Septemberfeesten in Ruurlo. Na vier jaar ‘trekt’ dit optocht op zaterdagmiddag 9 en zondagmiddag 10 september weer door de Ruurlose straten. Dat is de uitkomst van een gezamenlijke bijeenkomst van Oranjevereniging Ruurlo met een groot deel van de wagenbouwers en deelnemers die in de jaren voor de coronapandemie de optocht vormgaven. Als oranjevereniging zijn we er trots op dat de animo nu al groot is, ook vanuit omliggende dorpen is er belangstelling om mee te doen.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.