agenda
Een samenwerking met Legotheek Eefde
Optreden tijdens wedstrijd Legomaster Junior

Zondag 16 oktober 2022

Datum

Zondag 16 oktober 2022

Locatie

Legotheek
Detmerskazerne
Kazerneplein 6
7211 BM Eefde

Ontvangst

vanaf 11.15 uur

Aanvang optreden - concert

van 11.30 tot 12.30 uur

Opmerking

De toegang tot dit optreden is gratis.

Op zondag 16 oktober a.s. organiseert de Legotheek de Legomaster Junior van Eefde wedstrijd in de Detmerskazerne in Eefde. Vanaf 11.30 uur kunnen kinderen van de basisschool aan de slag met de lego. De deelname is gratis en de kinderen krijgen iets lekkers en wat te drinken. 

Knutselwedstrijd
Voorafgaande aan de Legomaster Junior wedstrijd kunnen de kinderen thuis iets moois knutselen van bijvoorbeeld eierdozen (lijkt een beetje op Lego ) of bijvoorbeeld een Legokleurplaat inkleuren. Een en ander kan op vrijdagmiddag 14 oktober op school worden ingeleverd of op zaterdagmiddag bij de Legotheek. 

Prijzen
Er zijn drie prijzen te winnen. Een prijs voor de mooiste kleurplaat, een prijs voor het origineelste knutselwerkje. Wie het gaafste legobouwwerk maakt krijgt de hoofdprijs en mag zich Legomaster Junior van Eefde noemen.

Muziek van Concordia
Tijdens de wedstrijd zal muziekvereniging Concordia Eefde een optreden verzorgen. Het orkest zal bekende filmmuziek spelen en natuurlijk nummers van K3 voor de kinderen. Ouders, grootouders, verzorgers en vrienden worden van harte uitgenodigd voor dit concert. 

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.