agenda
Optredens van hout-ensemble en koper-ensemble
Optredens in Ontmoetingskerk in Eefde

Vrijdag 20 januari 2023

Webshop

https://www.concordiaeefde.nl/webshop/

Datum

Het Hart in Eefde
Ontmoetingskerk in Eefde

Locatie

18.30 uur

Ontvangst

tussen 19.00 en 21.30 uur

Aanvang optreden - concert

De toegang is gratis

Opmerking

Op vrijdag 20 januari 2023 geven we een paar korte optredens in de Ontmoetingskerk tijdens de Midwinterbijeenkomst in Het Hart in Eefde. Zo zal een hout-ensemble (klarinetten, fluiten, hobo en saxen) optreden en een koper-ensemble (trompetten, baritons, trombones en bassen) samen met slagwerk. Dus niet alle muzikanten samen achter de lessenaar, maar in een opsplitsing. 

De Midwinterbijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de Dorpsraad Eefde en verenigingen in het dorp. Vanaf 18.00 uur kun je inlopen in Het Hart voor een gezellig praatje en iets lekkers.

In de naastgelegen Ontmoetingskerk zijn er tussen 19.00 uur en 21.30 uur allerlei korte optredens door onder andere de muziekverenigingen Concordia Eefde en Harmonie Gorssel - Eefde, verschillende koren en toneelvereniging NIO. Erg leuk om te bezoeken en de toegang is gratis. Je komt toch ook?

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.