lidmaatschap

De vereniging, dat zijn we samen!

Lid worden?

Ben je opzoek naar een gastvrije, levendige en moderne muziekvereniging? Een vereniging die actief de muzikale grenzen opzoekt en onderscheidend durft te zijn? Dan ben je bij Concordia Eefde aan het juiste adres. Geen stoffige en oubollige uitvoeringen, maar memorabele concerten en optredens vanuit een passie en liefde voor muziek.

Je wordt niet zomaar lid van Concordia
Je kiest heel bewust voor het lidmaatschap van onze muziekvereniging. We vinden het belangrijk dat onze cultuur en werkwijze bij je past en je aanspreekt. De vereniging, dat zijn we immers samen. Daarom hebben we heldere afspraken met elkaar gemaakt over hoe we het doen binnen Concordia, wat we van elkaar verwachten. En zeer belangrijk: hoe we open en transparant (blijven) communiceren. En zoals gezegd de vereniging, dat zijn we samen. Dat betekent dat er ook af en toe beroep wordt gedaan van jouw kennis en kunde naast het muziekmaken. 
We zijn een muziekvereniging voor enthousiaste muzikanten. Jong en oud maken samen muziek. Op dit moment bieden we geen opleidingen aan maar wil je een instrument leren bespelen of wil je je muzikale vaardigheden afstoffen, dan kunnen we je hierbij wel helpen.

Dit is wat onze leden zeggen over hun vereniging
- Samen muziek maken. Gezellig onderling met fijne dirigent.
- Bij Concordia gebeurt altijd wel wat. Altijd iets nieuws. 
- Na 50 jaar nog steeds mijn club, gewoon een deel van mijn leven. 
- Ook eens de eerst stem spelen of een ‘bij-instrument’ zoals de piccolo.
- Samen, ieder met eigen kwaliteit, werken aan creatieve en vernieuwde muzikale       projecten. En als dat lukt samen het succes vieren.

Soorten lidmaatschap
We hebben verschillende soorten lidmaatschap. Zo kun je kiezen voor wat het beste bij je past, qua tijd, interesse en muzikaal niveau.
• Volledig lidmaatschap: Je hebt een vaste plek in ons concertorkest. Wekelijks zijn er repetities. Daarnaast kun je er ook voor kiezen in een ander orkest mee te spelen. Je bent actief betrokken bij onze activiteiten.
• Niet spelend lidmaatschap: Je bent een niet actief spelend lid van onze vereniging. Wel ben je actief betrokken bij onze activiteiten.

Kosten
Het lidmaatschap loopt over een kalenderjaar. Ieder kwartaal wordt een deel van de contributie – via automatische incasso – geïncasseerd. 
• Lidmaatschap vanaf 18 jaar € 50,00 per kwartaal
• Lidmaatschap tot 18 jaar € 28,50 per kwartaal
• Niet spelend lidmaatschap € 12,50 per kwartaal

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor onze vereniging door contact op te nemen met onze orkestcoördinator. orkestcoordinator@concordiaeefde.nl  Of je vult je gegevens in onderaan deze pagina.

Eerst nodigen we je om je eens te orienteren tijdens een repetitieavond. Dat is tevens het moment waar jij al je vragen aan ons kunt stellen. Daarna kun je vier repetities vrijblijvend meespelen om het niveau en de cultuur van Concordia te proeven. Aansluitend volgt het lidmaatschap, tenzij jij anders beslist.

Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap kun je maandelijks opzeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar secretaris@concordiaeefde.nl. Het lidmaatschap stopt dan bij eerstvolgende kwartaal afschrijving.

PS: Wil je eens komen kennismaken met onze vereniging, Kom dan gewoon eens kijken en luisteren op onze wekelijkse repetitieavond. Je kunt je natuurlijk ook een keertje aanmelden voor een concert of optreden als gastmuzikant en daarna beslissen of je lid wil worden van Concordia Eefde. Wil je eerst meer weten? Vul dan hieronder je gegevens in en dan sturen we je onze borchure 'Lidmaatschap' toe via de mail.

> Graag ontvang ik informatie over lidmaatschap bij muziekvereniging Concordia Eefde via de mail.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.