vrienden

Geen vereniging zonder goede vrienden!

De Vrienden van concordia

Muziek hoort bij het leven, bij een dorp en stad, bij de rouw en de trouw en bij tal van andere activiteiten. Zonder muziek ontbreekt er gewoon iets.
Vroeger had ieder dorp of stad zijn eigen harmonie of fanfare en werd de traditie van muziek maken in een familie van generatie op generatie doorgegeven. Dat is niet meer, dat is voorbij en dat komt niet meer terug.
Als muziekvereniging realiseren wij ons dat terdege en daarom initiëren wij veelzijdige initiatieven om onze vereniging levendig en eigentijds te houden. Maar dat kunnen we niet alleen.

Onze Vrienden
Wij willen graag burgers, bedrijven en bezoekers aan ons binden vanuit een duurzame relatie met elkaar. Wij willen fans en ambassadeurs die onze vereniging meer dan een warm hart toedragen. Met De Vrienden van Concordia willen we het fundament van onze vereniging versterken en borgen naar de toekomst. Zo kunnen nog generaties genieten van muziek, met elkaar en voor elkaar. Want zonder muziek heeft niemand een feestje.

Toen en nu
Waar vroeger de gemeente nog een substantiële financiële bijdrage leverde aan een vereniging moet nu bijna alles op eigen kracht. Waar vroeger gratis gespeeld werd in de oefenlocatie moeten we nu voor iedere repetitie zaalhuur betalen. Waar vroeger de meester op school zelf de blokfluit les verzorgde komt nu een professionele muziekdocent. Zo zijn er nog vele voorbeelden. We kunnen dus iedere vorm van ondersteuning vanaf de zijlijn goed gebruiken. 

Ondersteun ons
Wij hebben je nodig voor ons bestaan, nu en naar de toekomst toe. Als vereniging staan we midden in de samenleving en hebben we volop ambities. We kunnen niet alles alleen: we hebben onvoldoende (financiële) middelen, soms ontbreekt de kennis en kunde en missen we menskracht. De Vrienden van Concordia is voor ons een vorm van samenwerking met donateurs, sponsoren, verenigingen en organisaties waarbij we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Interesse?
Wil je meer weten over De Vrienden van Concordia, neem dan contact op met ons. Je kunt ook je gegevens hieronder invullen en we sturen je onze brochure ‘De Vrienden van Concordia’ via de mail toe.
info@concordiaeefde.nl

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.