vrijwilligers

De stille krachten achter ons succes!

onze vrijwilligers

Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Concordia Eefde niet. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de muzikanten muziek kunnen maken en ons publiek zorgeloos kan genieten. Zij zetten zich met hart en ziel in voor onze vereniging, voor en achter de schermen. Daar zijn we zeer dankbaar voor!

onze gastheren en gastvrouwen

Je ziet ze altijd en overal, onze gastheren en -vrouwen. Ze staan bij de deur om je welkom te heten, helpen je zo nodig naar je zitplaats in de concertzaal, beantwoorden je vragen, reiken de bloemen uit en ga zo maar verder. Ze doen er alles aan, voor en achter de schermen, om iedereen welkom te laten zijn.

Hoeveel tijd?
Onze gastheren en -vrouwen zijn vooral druk rondom een activiteit, optreden of concert. In de voorbereiding, tijdens en na afloop. 

ook vrijwilliger worden?

Wees welkom!
Lijkt het je ook leuk en om je in te zetten voort ons muziekvereniging? Erbij te horen en samen te genieten van alle successen? Wees dan van harte welkom. We kunnen alle steun gebruiken, zowel voor alsook achter de schermen. Meer weten? Neem contact op met Ine Lijftogt.
ine.lijftogt@concordiaeefde.nl 

onze relatiebeheerders - netwerkers

Netwerken kan niet iedereen en het onderhouden van (zakelijke) contacten is essentieel voor onze vereniging. Daarom hebben we relatiebeheerders die zich inzetten voor het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met elkaar.  Deze vrijwilligers zorgen er iedere keer weer voor dat sponsoren onze activiteiten, optredens en concerten ondersteunen, zowel in kennis en kunde alsook in geld en materialen. 

Hoeveel tijd?
Onze relatiebeheerders zijn vooral druk rondom een activiteit, optreden of concert. In de voorbereiding, tijdens en na afloop.

Onze vormgevers

Een poster, een flyer, een programmaboekje, de entreekaarten, allemaal items die als vanzelfsprekend horen bij een activiteit, optreden of concert. Ze moeten wel ontworpen worden en vervolgens (digitaal) gemaakt. En, vormgeving (DTP) is een vak apart, dat kan niet iedereen. Goede vormgeving borgt de herkenbaarheid van Concordia. Fijn dat we vrijwilligers hebben die dit voor ons doen! Fijn dat we sponsoren hebben die ons daarbij helpen. 

Hoeveel tijd?
De vormgevers zijn vooral druk rondom een activiteit, optreden of concert. In de voorbereiding, tijdens en na afloop.

Onze PR & Communicatie

We willen continu aandacht voor Concordia in de media. Zo weet ons publiek wanneer er weer een activiteit, optreden of concert is. We willen onze vereniging ook onder de aandacht brengen bij toekomstige leden, projectmuzikanten en zo verder. Externe communicatie is belangrijk voor Concordia, in print alsook online. Het is een continuproces waar veel tijd in gaat zitten. Gelukkig kan veel vanuit thuiswerken en op flexibele tijden gedaan worden. Fijn dat we vrijwilligers hebben die dat voor ons willen en kunnen doen waarbij we ondersteund worden door professionele tekstschrijvers en fotografen.

Hoeveel tijd?
De werkzaamheden voor PR & Communicatie gaan altijd door. Wel zijn er piekmomenten rondom een activiteit, optreden of concert. In de voorbereiding, tijdens en na afloop.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.