Over ons

De vereniging, dat zijn we samen!

blijf als eerste op de hoogte?

Met regelmaat 

Je wordt niet zomaar lid van Concordia
Je kiest heel bewust voor het lidmaatschap van onze muziekvereniging. We vinden het belangrijk dat onze cultuur en werkwijze bij je past en je aanspreekt. De vereniging, dat zijn we immers samen. Daarom hebben we heldere afspraken met elkaar gemaakt over hoe we het doen binnen Concordia, wat we van elkaar verwachten. En zeer belangrijk: hoe we open en transparant (blijven) communiceren. Denk aan:
•  Je onderschrijft onze werkwijze en cultuur.
•  Je hebt een actieve (muzikale) houding.
•  Je speelt minimaal op Hafabra niveau A/B.

Alleen voor ervaren muzikanten
We zijn een muziekvereniging voor (ervaren) muzikanten. Jong en oud maken samen muziek. We bieden geen opleidingen aan en hebben ook geen muziekdocenten. Wil je leren een instrument te bespelen of wil je je muzikale vaardigheden afstoffen, dan kun je bijvoorbeeld naar de muziekschool of zelf een muziekdocent zoeken. 

Dit is wat onze leden zeggen over hun vereniging
- Samen muziek maken. Gezellig onderling met fijne dirigent.
- Bij Concordia gebeurt altijd wel wat. Altijd iets nieuws. 
- Na 50 jaar nog steeds mijn club, gewoon een deel van mijn leven. 
- Ook eens de eerst stem spelen of een ‘bij-instrument’ zoals de piccolo.
- Samen, ieder met eigen kwaliteit, werken aan creatieve en vernieuwde muzikale projecten. En als dat lukt samen het succes vieren.

Soorten lidmaatschap
We hebben verschillende soorten lidmaatschap. Zo kun je kiezen voor wat het beste bij je past, qua tijd, interesse en muzikaal niveau.
• Volledig lidmaatschap: Je hebt een vaste plek in ons concertorkest. Wekelijks zijn er repetities. Daarnaast kun je er ook voor kiezen in een ander orkest mee te spelen. Je bent actief betrokken bij onze activiteiten.
• Medium lidmaatschap: Je speelt in een specifiek orkest. Met regelmaat zijn hiervoor repetities. Verder bent je betrokken bij onze activiteiten.
• Niet spelend lidmaatschap: Je bent een niet actief spelend lid van onze vereniging. Wel ben je actief betrokken bij onze activiteiten.

Kosten
Het lidmaatschap loopt over een kalenderjaar. Ieder kwartaal wordt een deel van de contributie – via automatische incasso – geïncasseerd. 
• Lidmaatschap vanaf 18 jaar € 50,00 per kwartaal
• Lidmaatschap tot 18 jaar € 28,50 per kwartaal
• Niet spelend lidmaatschap € 12,50 per kwartaal

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor onze vereniging door contact op te nemen met onze orkestcoördinator via orkestcoordinator@concordiaeefde.nl. Of je vult je gegevens in onderaan deze pagina.

Eerst nodigen we je uit om eens te komen kijken. Ook het moment waar jij ook al je vragen aan ons kunt stellen. Daarna kun je voor vier repetities meespelen om kennis te maken met onze leden en onze vereniging te ervaren. Dit is geheel vrijblijvend. Aansluitend volgt het lidmaatschap, tenzij jij anders beslist.
Je ontvangt vooraf een welkoms boekje van de vereniging. Dit is een soort handleiding over het reilen en zeilen binnen Concordia. Dit doen we om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen zodat je lekker kunt gaan musiceren. 

Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap kun je maandelijks opzeggen. Dit doe je door een mail te sturen naar secretaris@concordiaeefde.nl. De het lidmaatschap stopt dan bij eerstvolgende kwartaal afschrijving.

PS: Wil je eens komen kennismaken met onze vereniging, Kom dan gewoon eens kijken en luisteren op onze wekelijkse repetitieavond. Je kunt je natuurlijk ook een keertje aanmelden voor een concert of optreden als gastmuzikant en daarna beslissen of je lid wil worden van Concordia Eefde. Wil je eerst meer weten? Vul dan hieronder je gegevens in en dan sturen we je onze borchure 'Lidmaatschap' toe via de mail.

> Graag ontvang ik informatie over lidmaatschap bij muziekvereniging Concordia Eefde via de mail.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.