het laatste nieuws
Persbericht
Al 60 jaar oliebollen van Concordia Eefde
Leestijd

1 minuut

Publicatie datum

4 december 2022

Tags

#oliebollen
#bestellen
#ConcordiaEefde

EEFDE – Het was in 1962 dat leden van muziekvereniging Concordia Eefde voor het eerst oliebollen ging bakken en venten om de kas te spekken. Dat deden ze in de spuiterij van Dhr. G. Snellenberg naar een recept van bakkerij Brummelman. En ook dit jaar wordt de traditie voortgezet. Alleen de duizenden oliebollen worden nu gebakken door de bakkers van Echte Bakker van Asselt uit Vorden met hulp van leden.

De oliebollen kunnen nu al besteld worden via www.concordiaeefde.nl en op vrijdag 30 december worden afgehaald of anders direct gekocht bij Het Hart in Eefde tussen 10.00 en 14.00 uur. Eventueel kan ook bezorgd worden. Ze kosten 6 euro per zak van vijf stuks.

> Wil je in de toekomst graag onze nieuwsbrieven Nieuws & Meer rechtstreeks in je mailbox ontvangen, klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.