het laatste nieuws
Exclusief voor wintermarkten en kerstvieringen
Boek nu ons Dickensorkest
 SMF0085 1
Leestijd

2 minuten

Publicatie datum

Dinsdag 26 september 2023

Tags

#dickens

#orkest

#dickensorkest

#ChristmasCarols

#kerst

#wintermarkt

Organiseer je een event tijdens de donkere dagen voor kerst of ken je iemand die dat doet? Vanaf nu kun je ons Dickensorkest boeken. De speeldata/ tijden zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Neem bijvoorbeeld voor de zekerheid een optie.

Het Dickensorkest is bij uitstek het orkest dat je wilt horen en zien op wintermarkten, bij kerstvieringen en dergelijke. De optredens passen helemaal in de traditie van warmte en gezelligheid in de dagen rondom kerst. Dit enthousiaste amateurorkest kan zowel buiten alsook binnen optreden. Bij grotere evenementen kan het orkest ook iedere keer op een ander plek optreden. Dit in overleg met de organisatie. 

Boekingen en informatie 
Andre Hilhorst
> dickens@concordiaeefde.nl
> 06- 22 99 25 98

> Wil je in de toekomst graag onze nieuwsbrieven Nieuws & Meer rechtstreeks in je mailbox ontvangen, klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.