het laatste nieuws
Persbericht
Concert van Muziekvereniging Concordia Eefde bijna verregend

EEFDE – Afgelopen woensdag heeft muziekvereniging Concordia uit Eefde haar muzikale jaar traditioneel weer afgesloten met een Zomeravondconcert. Dit openluchtconcert wordt jaarlijks gegeven op het Triverseplein in het dorp. Alles stond klaar en toen begon het te regenen. “Gelukkig hadden we al afspraken gemaakt met de naastgelegen Ontmoetingskerk, dus hebben we alles supersnel naar binnen verplaatst. Jammer, maar het kon niet anders. Gelukkig bleef het publiek niet thuis, de kerk zat tjokvol”, aldus Truus Poesse van de organisatie.

Het concert begon met korte flitsoptredens van de jeugd. Daarna was het de beurt aan het orkest. Ook dit jaar speelden er weer familieleden, vrienden en oud-leden mee en waren er een groot aantal gastmuzikanten naar Eefde gekomen. Zo ook Willem Krassenburg en zijn vrouw, fervent muziekliefhebbers. Ze wonen in Leiden en staan op een camping in Vorden. “Mijn vrouw zag de uitnodiging voor gastmuzikanten in de krant staan. Ik heb met toen direct aangemeld en thuis mijn instrument opgehaald. Een heel leuk idee en ik heb heerlijk gespeeld. Volgend jaar doe ik weer mee.”

Bekijk op ons Youtube kanaal enkele filmpjes van dit concert.
https://youtube.com/playlist?list=PLAwZ4POg9NCpVKHzAS7aMbv1544iDIngY

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.