het laatste nieuws
Persbericht
Een avond vol nostalgie en gezellig
Leestijd

1 minuut

Publicatie datum

14 november 2022

Tags

#HollandseMeestersInConcert
@MartijnVanVuuren
#ConcordiaEefde
#Concert
#BuitensociëteitZutphen

EEFDE - Op zaterdag 3 december 2022 geeft muziekverenging Concordia Eefde weer een concert in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Het orkest speelt deze avond bekende en minder bekende nummers van Toon Hermans tot Wim Sonneveld en van Frans Halsema tot Annie M.G. Schmidt. Ze komen allemaal voorbij.

Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 zijn de deuren open. Kaarten kunnen gekocht worden via www.concordiaeefde.nl of bij Het Hart, COOP en De Blaakhof in Eefde en bij de Read Shop in Warnsveld.
> Kaarten bestellen

Hollandse Meesters in Concert
Voor de pauze zal het orkest een aantal werken spelen van oude en bekende componisten. Ook zal pianoduo Blaak een optreden verzorgen met het quatre-mains spel. Na de pauze volgt het programma Hollandse Meesters In Concert. Samen met orkest zingt Martijn van Vuuren liedjes van de grote namen uit de recente Nederlandse muziekgeschiedenis. En … natuurlijk mag er meegezongen worden.

> Wil je in de toekomst graag onze nieuwsbrieven Nieuws & Meer rechtstreeks in je mailbox ontvangen, klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.