het laatste nieuws
Feest van licht en muziek
Feestelijk jubileum Fluisterboot Zutphen

Dit jaar (2022) bestaat de Stichting Toeristisch Varen Zutphen, ook wel bekend als De Fluisterboot, alweer 25 jaar. Eén van de festiviteiten om deze mijlpaal te vieren was op vrijdag 7 oktober jl. In de avond werden er verlichte rondvaarten gemaakt langs de Berkel en over de Grote Gracht. Overal dreven lampjes in het water en waren er tuinen prachtig verlicht. Her en der werden kleine optredens gegeven door muzikanten en balletdanseressen. 

Ook onze muziekvereniging was van de partij. Boven op de stadsmuur stonden kopenblazers als herauten om het vertrek en de aankomst van de boten aan te kondigen. Verder waren er kleine ensembles die minioptredens gaven in de tuinen langs het water. 

Al met al een prachtige en bijzondere avond, zowel voor de muzikanten alsook voor de schippers en de passagiers in de boten. 

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.