het laatste nieuws
Leden en publiek nemen afscheid van muzikant
Johan Beunk legt na 71 jaar zijn instrument in de kast
Schermafbeelding 2023 07 07 113415

Tijdens het Zomeravondconcert van woensdag 5 juli jl. hebben we muzikaal afscheid genomen van ons lid Johan Beunk. Ruim 71 jaar (!!!) heeft Johan met veel plezier muziekgemaakt en nu is volgens hemzelf de tijd gekomen om zijn klarinet definitief in de koffer te pakken. 

Johan is een zeer gewaardeerd en gerespecteerd lid van onze vereniging en heeft zich altijd actief ingezet. Daarnaast kon hij geregeld op een eenvoudige en simpele manier verwoorden wat er speelde in onze vereniging. Altijd met een knipoog en vol humor. 

Johan, dank je wel voor je inzet en bijdrage. We respecteren je keuze en we zien je graag terug op onze concerten en optredens. Vergeet niet dat de koffie altijd voor je klaar staat op onze repetitie avonden .

Namens ons allemaal: Bedankt!

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.