het laatste nieuws
Past Concordia bij mij en pas ik bij Concordia?
Kom proefspelen 

Nieuwe leden willen vaak graag eerst kennismaken met een verening. Dat kan bij Concordia. Muzikanten kunnen vier repetities gratis en vrijblijvend meespelen. Zo kun je onze verenging ervaren en kennismaken met leden en dirigent. Met andere woorden: past Concordia bij mij en pas ik bij Concordia? Na deze periode bepaal je zelf of je blijft als lid of bijvoorbeeld projectmuzikanten wilt worden.

Aanmelden proefspelen > orkesten@concordiaeefde.nl

Orkest
Iedere woensdag  repeteren ongeveer 50 muzikanten (jong en oud) van 19.30 tot 21.30 uur in Het Hart in Eefde. Het orkest staat onder leiding van een professioneel dirigent. Het repertoire is wisselend en afgestemd op de geplande optredens. 

Interesse/ aanmelden:
Wil je meer weten over ons orkest of wil je informatie over proefspelen/ lid worden, neem dan contact op met Adrie Eising.
> orkesten@concordiaeefde.nl

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.