het laatste nieuws
Vernieuwde opzet Midwinterbijeenkomst in Eefde succesvol
Korte optredens van een hout- en koper-ensemble geslaagd
Leestijd

2 minuten

Publicatie datum

Zondag 22 januari 2023

Tags

#ConcordiaEefde

#muziekvereniging

#Midwinterbijeenkomst
#HetHart

#Ontmoetingskerk

#HoutEnsemble

#KoperEnsemble

#optreden

Afgelopen vrijdag (20 januari 2023) hebben we twee kleine optredens gegeven in de Ontmoetingskerk in Eefde. Dit in het kader van de jaarlijkse Midwinterbijeenkomst, een initiatief van de Dorpsraad Eefde en verenigingen in het dorp. Op twee podia in de kerk werden er optredens gegeven door lokale muziekverenigingen, koren en toneelspelers. Een wat andere opzet dan voorgaande jaren. Aan de reacties van het publiek te horen was het een goede keuze van de organisatie.

Het koper-ensemble opende de avond. Dertien muzikanten op trompet, bariton, trombone en bas lieten muziek horen van Händel tot Guus Meeuwis, muzikaal ondersteund door slagwerk.

Later op de avond trad het hout-ensemble van Concordia op. Ongeveer achttien muzikanten op klarinet, fluit, hobo en sax speelden onder meer muziek van Bach en ABBA. Bijzonder innemend was het optreden van twee jonge balletdanseresjes, Guusje Haverkamp en Jasmijn Kuiper als begeleiding bij het Zwanenmeer.

> Wil je in de toekomst graag onze nieuwsbrieven Nieuws & Meer rechtstreeks in je mailbox ontvangen, klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.