het laatste nieuws
Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo ClubSupport!
Kunnen wij ook op jouw stem rekenen?
2023 RABO Clubsupport

Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij ook op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport en stem op in ieder geval op muziekvereniging Concordia Eefde. Onze dank is groot 😊.

Hoe kun je stemmen?
Door in te loggen in de Rabobank-app of op de website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' klik je op Rabo ClubSupport.
Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Ter informatie
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Bankier je bij de Rabobank, dan kun jij bepalen welke clubs financiële ondersteuning gaan ontvangen. Je kunt stemmen van 4 tot en met 26 september 2023.

Onze dank is groot
Kortom: jouw stem is geld waard en wij kunnen een extra financiële ondersteuning goed gebruiken.

De leden van muziekvereniging Concordia Eefde

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.