het laatste nieuws
Familie Hekkelman in het zonnetje gezet
Muziekvereniging Concordia Eefde eert drie jubilarissen uit één familie.
 DSC0110

EEFDE – Gisteravond heeft muziekverenging Concordia Eefde tijdens het Zomeravondconcert drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Bijzonder is dat alle drie de muzikanten uit één familie komen. Jans Hekkelman is 65 jaar muzikant, haar man Henk speelt al 50 jaar en zoon Alrik sluit de rij met 40 muzikale jaren. Opgeteld is dat 155 jaar muziek!

Naast het feit dat ze alle drie zeer getalenteerde muzikanten zijn, is de familie Hekkelman altijd actief betrokken bij de vereniging. Zij zetten zich het liefst achter de schermen in voor de organisatie van allerlei activiteiten, optredens en concerten.

Met het Zomeravond concert sluit Concordia Eefde traditioneel het muzikale jaar af voor de zomervakantie. Helaas dit jaar niet in de openlucht door zomerstorm Poly, maar in een bomvolle Ontmoetingskerk. Eerst lieten een aantal leerlingen van OBS Villa60 en Vullerschool hun muzikale talenten horen. Daarna was het de beurt aan het grote orkest. Achter de lessenaar zaten ook een heel aantal gastmuzikanten. Verder waren de Vrouwen van Nu weer present met koffie, thee en lekkers en met prachtige plukboeketten uit eigen tuin.

De muzikanten gaan nu op vakantie en de repetities beginnen weer op woensdag 23 augustus 2023.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.