het laatste nieuws
Persbericht
Muziekvereniging Concordia Eefde geeft weer een gezellig Zomeravondconcert
Leestijd

1 minuut

Publicatie datum

17 juni 2022

Tags

Zomeravondconcert
Gastmuzikanten
Vrouwen van Nu

EEFDE - Op woensdag 6 juli aanstaande sluit Muziekvereniging Concordia Eefde traditioneel het muzikale jaar weer af met een Zomeravondconcert. Dit openluchtconcert begint om 19.30 uur en wordt gegeven op het plein voor de Ontmoetingskerk in Eefde. De toegang is gratis. Wel wordt het publiek gevraagd een eigen (klap)stoel mee te nemen. Bij slecht weer wordt het concert gegeven in de kerk.

De avond start met flitsoptredens van de jeugd. Daarna is er een korte pauze. Om 20.30 uur speelt het orkest in bijzondere bezetting. Dit jaar spelen namelijk circa 20 gastmuzikanten uit de hele regio mee in het orkest. 

Verder presenteren zich een paar verenigingen uit het dorp. Voor jong en oud is er plezier en vertier: gezellige muziek, meezingen, koffie- thee- taart, een borrel en lekkers. Zo schenken bijvoorbeeld De Vrouwen van Nu koffie en brengen ze eigen gebakken taarten mee. 

#Concordia #Eefde #muziekvereniging #zomeravondconcert 

Noot voor de redactie – niet voor publicatie
Neem voor meer informatie contact op met Andre Hilhorst, organisator van dit event namens muziekvereniging Concordia Eefde.
Mail : andre.hilhorst@concordiaeefde.nl
Telefoon: 06 – 22 99 25 98

Beeldmateriaal: Yke Ruessink Fotografie

> Wil je in de toekomst graag onze nieuwsbrieven Nieuws & Meer rechtstreeks in je mailbox ontvangen, klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.