het laatste nieuws
Twee korte optredens van hout-ensemble en koper-Ensemble
Optredens in Ontmoetingskerk in Eefde
Leestijd

1 minuut

Publicatie datum

12 januari 2023

Tags

#ConcordiaEefde
#muziekvereniging
#optreden
#hout-ensemble
#koper-ensemble
#Midwinterbijeenkomst
#He HartEefde
#OntmoetingskerkEefde

Op vrijdag 20 januari 2023 geven we een paar korte optredens in de Ontmoetingskerk tijdens de Midwinterbijeenkomst in Het Hart in Eefde. Zo zal een houtensemble (klarinetten, fluiten, hobo en saxen) optreden en een koperensemble (trompetten, baritons, trombones en bassen) samen met slagwerk. Dus niet alle muzikanten samen achter de lessenaar maar in een opsplitsing.

De Midwinterbijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de Dorpsraad Eefde en verenigingen in het dorp. Vanaf 18.00 uur kun je inlopen in Het Hart voor een gezellig praatje en iets lekkers. In het Hart presenteren de verschillende verenigingen zich. In de naastgelegen Ontmoetingskerk zijn er tussen 19.00 uur en 21.30 uur allerlei korte optredens door onder andere de muziekverenigingen Concordia Eefde en de Harmonie Gorssel - Eefde, verschillende koren en toneelvereniging NIO. Erg leuk om te bezoeken en de toegang is gratis.

> Wil je in de toekomst graag onze nieuwsbrieven Nieuws & Meer rechtstreeks in je mailbox ontvangen, klik op de button hieronder en vul je gegevens in.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.