het laatste nieuws
Goede afsluiting en een mooi begin voor Concordia Eefde
Willem Kossink de nieuwe dirigent van Concordia Eefde
WK nieuwe dirigent

Mijn naam is Willem Kossink (1981). Geboren en getogen in het Achterhoekse Gelselaar (gemeente Berkelland), maar tegenwoordig woonachtig in Didam.

Mijn eerste muzikale stappen heb ik mogen zetten bij de plaatselijke muziekvereniging Excelsior. Na mijn middelbareschooltijd, in Lochem, besloot ik naar het ArtEZ conservatorium te gaan. Daar heb ik klassiek slagwerk gestudeerd, maar ook de eerste lessen HaFaBra directie genoten. Na een afwisselende carrière als orkestslagwerker bij zowel amateur-, als professionele gezelschappen heb ik daarna tien jaar gefungeerd als drummer in de formatie Hike. Maar het dirigeren heeft me nooit helemaal losgelaten, vandaar dat ik 5 jaar geleden de keuze heb gemaakt om HaFaBra directie te gaan studeren in Groningen. Deze studie heb ik in mei 2023 afgesloten. 

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.