gastmuzikant

We delen de liefde voor muziek!

gastmuzikant worden

Wees welkom bij Concordia als gastmuzikant. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je graag een keer mee wilt spelen in een van onze orkesten of bij een optreden, maar dat je geen zin hebt in een volledig lidmaatschap van onze vereniging. Gastmuzikant worden is de oplossing. Je speelt mee als het jou uitkomt en als het thema van concert/ optreden je aanspreekt. Zonder verdere verplichtingen.

Nieuwe tijd
We leven in een veranderende tijd. Amateurmuzikanten zijn niet meer vanzelfsprekend lid van een muziekvereniging. Je kunt namelijk overal en altijd musiceren. Alleen, samen en/ of in een band of orkest. Legio mogelijkheden. En soms wil je wat anders. Dan is als gastmuziek meespelen de perfecte manier om je muzikale wereld te vergroten en te verdiepen.

Zij-instromers
Wellicht heb je in het verleden veel muziek gemaakt en was je lid van een muziekvereniging. Op een of andere manier ben je ermee gestopt. Je ging bijvoorbeeld studeren, verhuizen, er kwamen kinderen. Muziek maken paste toen even niet meer in je leven. Toch kriebelt het en wil je er weer wat mee doen. Je wil alleen niet meer al het gedoe rondom een vereniging. 

De oplossing
Concordia biedt je de mogelijkheid om wanneer het jou past en wanneer het jou aanspreekt mee te spelen in een van haar orkesten en/of bij een concert - optreden.

Dit is wat onze leden zeggen over hun vereniging
- Frisse, vooruitstrevende vereniging. Geen standaard concerten.
- Je wordt goed opgevangen. Geen kliekjes in de club. Voel me welkom. 
- Verschillende muziekgroepen: orkest – Charles Dickens. Leuke afwisseling.
- Spontane en gezellige sfeer, super 3e helft. 
- Muzikaliteit hand in hand met gezelligheid. En, je mag jezelf zijn.

Hoe werkt het?
Wanneer wij een concert organiseren dan doen wij dat op ‘projectbasis’. We hebben helder in beeld wat we gaan doen en voor wie we het doen. Het programma wordt samengesteld, de playlist opgesteld, de orkestbezetting vastgesteld, repetitieschema’s gemaakt en zo verder.
Allereerst geven de eigen leden van Concordia aan of ze meespelen met het concert. Vervolgens worden de openstaande partijen opengesteld voor gastmuzikanten. Jij kunt je als gastmuzikant dan aanmelden en meespelen.

Wellicht spreekt een van onze orkesten je aan en wil je alleen meespelen in dat specifieke orkest. Dan kan dat ook. Denk bijvoorbeeld aan ons Dickensorkest

Wanneer kun je gastmuzikant worden?
•  Je bent een ervaren muzikant en speelt minimaal op Hafabra niveau A/B.
•  Je hebt een eigen instrument – m.u.v. slagwerk
•  Je bent bij minimaal 80% van de repetities en de generale repetitie aanwezig. 

Wat kun je van ons verwachten?
• Gastvrije ontvangst en een goed georganiseerde vereniging.
• Je ontvangt alle bladmuziek digitaal.
• Super euke en inspirerende concerten/ optredens.

Kosten?
Per concert betaal je een meespeelvergoeding. Deze vergoeding kan wisselen en dekt de kosten voor de huur van de repetitieruimte, bladmuziek, kosten dirigent en zo verder. Je ontvangt hiervoor een rekening. Speel je alleen mee in een specifiek orkest dan betaal je ook een meespeelvergoeding. 

Samenvattend
Je wordt geen lid van Concordia. Je speelt mee bij een bepaald concert of optreden en daar zijn verdere verplichtingen aan verbonden. 

Interesse?
Wil je meer weten over het meespelen als gastmuzikant bij Concordia, neem dan contact op met onze orkest coördinator XX. Je kunt ook je gegevens hieronder invullen en we sturen je onze brochure 'Gastmuzikant' toe via de mail.
06-xx xx xx xx | orkestcoordinator@concordiaeefde.nl

PS: Wil je eens komen kennismaken met onze vereniging, Kom dan gewoon eens kijken en luisteren op onze wekelijke repetitieavond. Of bezoek een concert of optreden. Zie voor data onze agenda.

> Graag ontvang ik informatie over meespelen als gastmuzikant bij muziekvereniging Concordia Eefde via de mail.

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Oefenlocatie | Contact

Het Hart
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde

www.concordiaeefde.nl
info@concordiaeefde.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy Policy
Cookie Policy