het laatste nieuws

Fotoreportage

Terugblik Zomeravondconcert 2022

15 augustus 2022

Woensdag 6 juni 2022 heeft muziekvereniging Concordia uit Eefde haar muzikale jaar traditioneel weer afgesloten met een Zomeravondconcert. Fotograaf Ewald Hendriks heeft weer prachtige foto's gemaakt.

Iedere stem telt! Ook die van u!

Rabo ClubSupport

26 juli 2022

Ieder jaar worden verenigingen financieel ondersteund door de Rabobank. Daarvoor is Rabo ClubSupport. Deze landelijke actie start op maandag 5 september 2022 en loopt tot dinsdag 27 september 2022.

Persbericht

Concert van Muziekvereniging Concordia Eefde bijna verregend

6 juli 2022

EEFDE – Afgelopen woensdag heeft muziekvereniging Concordia uit Eefde haar muzikale jaar traditioneel weer afgesloten met een Zomeravondconcert. Dit openluchtconcert wordt jaarlijks gegeven op het Triverseplein in het dorp. Alles stond klaar en toen begon het te regenen. “Gelukkig hadden we al afspraken gemaakt met de naastgelegen Ontmoetingskerk, dus hebben we alles supersnel naar binnen verplaatst. Jammer, maar het kon niet anders. Gelukkig bleef het publiek niet thuis, de kerk zat tjokvol”, aldus Truus Poesse van de organisatie.

Persbericht

Muziekvereniging Concordia Eefde geeft weer een gezellig Zomeravondconcert

17 juni 2022

EEFDE - Op woensdag 6 juli aanstaande sluit Muziekvereniging Concordia Eefde traditioneel het muzikale jaar weer af met een Zomeravondconcert. Dit openluchtconcert begint om 19.30 uur en wordt gegeven op het plein voor de Ontmoetingskerk in Eefde. De toegang is gratis. Wel wordt het publiek gevraagd een eigen (klap)stoel mee te nemen. Bij slecht weer wordt het concert gegeven in de kerk.

#Concordia #Eefde #muziekvereniging #zomeravondconcert

Samen met bijna 20 gastmuzikanten achter de lessenaar

1e Repetitie Zomeravondconcert

8 juni 2022

Afgelopen woensdag de eerste repetitie voor ons Zomeravondconcert op woensdag 6 juli a.s. in Eefde. Naast onze eigen muzikanten spelen er ook bijna 20 gastmuzikanten mee op hoorn, trompet, trombone, euphonium, altsax, bas, fluit, hobo en klarinet. Een weerzien van oude bekenden en nieuwe gezichten. Supergaaf om weer met zoveel mensen achter de lessenaar te zitten en lekker samen muziek te maken.

#Concordia #Eefde #muziekvereniging #gastmuzikant #meespelen #zomeravondconcert #gaaf #kicken

v.v. Sportclub Eefde

Opening Internationaal Jeugdtoernooi

4 juni 2022

Op zaterdag 4 juni 2022 hebben leden van muziekvereniging Concordia Eefde de volksliederen van verschillende landen gespeeld tijdens de opening van alweer de 11e editie van het Internationaal Jeugdtoernooi van v.v. Sportclub Eefde. Ook wel het Pinkstertoernooi genoemd.

 

Het toernooi startte om 09.45 uur, waarbij alle verenigingen hun opkomst maakten. Daarna werden de verschillende volksliederen gezongen. Vervolgens begon het toernooi officieel.

 

#Concordia #Eefde #muziekvereniging #Internationaal #Jeugdtoernooi

Zeven jubilerende leden!

Huldiging leden

1 juni 2022

Afgelopen woensdag hebben een heel aantal jubilerende leden van muziekvereniging Concordia Eefde een onderscheiding ontvangen. Namens ons allemaal gefeliciteerd.

 

Johan Beunk (klarinet) 70 jaar

Arianne Klein Bleumink (hobo) 50 jaar -

Johnny van Triest (basklarinet) 50 jaar

Theo Klein Bleumink (bariton) 50 jaar

Bert Stegeman (trombone) 40 jaar

Iet Wijgman (hoorn) 40 jaar

Monique Pelgrim (saxofoon) 40 jaar

 

Altijd een bijzonder moment, zowel voor de leden zelf alsook voor de vereniging. Samen vertegenwoordigen deze jubilerende leden ruim 340 muzikale jaren. Uniek :). Uit handen van de voorzitter hebben zij een officiële decoratie ontvangen inclusief oorkonde.

 

#Concordia #Eefde #muziekvereniging #huldiging #leden #speldje #KNMO #trots

1
2
3

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Oefenlocatie | Contact

Het Hart
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde

www.concordiaeefde.nl
info@concordiaeefde.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy Policy
Cookie Policy