publicaties

Kennis delen is kennis maken
LAten we kennismaken

Verenigingen houden een samenleving bijeen. En als vereniging maken we deel uit van ons dorp of stad, ons land en de wereld waarin we leven. Verenigingen zijn dus een deel in een groter geheel. Of we dat nu leuk vinden of niet, we moeten continu anticiperen op interne veranderingen en externe invloeden. 

Bij Concordia Eefde is dat niet anders. In onze zoektocht naar concrete antwoorden op vragen over de dynamiek in en rondom onze vereniging, blijkt dat er maar weinig specifieke informatie voor muziekverenigingen voorhanden is. Daarom publiceren wij geregeld onze bevindingen. Want kennis delen is uiteindelijk kennis maken.

PS: Wil jij ook graag een artikel of bijvoorbeeld een blog delen over de dynamiek in en rondom jouw eigen muziekvereniging? Stuur het ons dan toe (communicatie@concordiaeefde.nl) en we nemen contact met je op.  

Vind je onze publicaties interessant en van toegevoegde waarde? Deel ze dan in je eigen vereniging en via de Social Media kanalen. Dank je wel :).

Hoe systemisch werken inzicht geeft in hardnekkige en (vaak ook) ongewenste patronen in je vereniging

Zicht op de verborgen dynamieken in je club

6 april 2022

Er kunnen dingen zijn in een muziekvereniging waar je steeds tegenaan loopt. Hardnekkig patronen, grotere of kleine conflicten, initiatieven die telkens vastlopen en zo verder. Geen enkele oplossing lijkt te helpen en het stopt niet. In dit artikel lees je alles over verborgen dynamieken in je vereniging en hardnekkige (ongewenste) patronen. 

1
2
3

Concordia Eefde is een regionaal georiënteerde muziekvereniging voor ervaren muzikanten. Je kunt lid worden van onze vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen om als gastmuzikant alleen bij een bepaald concert of optreden mee te spelen. De keuze is aan jou. > Lees hier mee over onze vereniging.

Aanmelden voor Nieuws & Meer

Wees als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Oefenlocatie | Contact

Het Hart
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde

www.concordiaeefde.nl
info@concordiaeefde.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy Policy
Cookie Policy